Copii nebuni...

  • 18 iunie 2010
  • Ce viitor avem ca oameni si ca cetateni ai unei natiuni? Si nu e intrebare gen filosofie, ci una cat se poate de realista si la curent cu intamplarile care bantuie minunata Romanica.

    O sa raspund eu... Am o cunostinta. Lucreaza la un centru pentru copii cu dezabilitati mentale&co. Oamenii aia muncesc acolo cu persoane care n'au treaba cu realitatea, te musca, te scuipa, te sageata din priviri, se'nvart, urla...pentru un salariu de 5 milioane. In curand n'or sa'l mai aiba nici p'ala (traiasca dom' boc-poc!). Si se chinuie bietii oameni pentru nimic, pentru ca alea 3-4 milioane care o sa le ramana, o sa le arunce pe dari si taxe. Asa ca se hotarasc sa plece, sa nu se uite inapoi, sa paraseasca nu numai orasul natal, ci tara. Si ajung "copiii" aia (care fac 18 ani si's de 2 ori cat mine) sa nu mai fie supravegheati, caci nema personal... si ma trezesc batuta pe strada, furata, injurata...si ar fi bine sa fiu numai eu in situatia asta, dar e un oras intreg. De ce? Pentru ca draga noastra conducere e incapabila de...

    Si uite'asa pleaca varul asta al meu sa munceasca in afara, lejer, cu echipament si tehnologie,cu asigurare frumusica, pentru un salariu de 1100-1500 euro. Trai, nineaca!

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu