Oameni si oameni...

  • 19 ianuarie 2011
  • Am o...ceva. O dorinta de mai bine si de mai sus. Care se prezinta cam asa:

    Exista oameni si oameni. Prieteni si prieteni.... Unii pentru un sfat, altii pentru o iesire, altii pentru un ajutor.. ah, si mai e prietenul/a (nu toti il.o au) pentru actiuni mai...relaxante, sa le zic asa. In fine, depinde in ce categorie ii incadrezi si pentru ce'i "folosesti". Asta o faci in functie de niste criterii. 

    Ce vreau sa zic e ca... in primul rand, trebuie sa te inconjori de oameni care te ridica. In orice fel. Un sfat bun, o sustinere, un zambet, o incurajare, o idee buna, un caracter deschis, o speranta si o licarire in ochi... 

    Nu vreau oameni tristi, neincrezatori, care sa ma tina pe loc, sau, mai grav, sa ma traga in jos... Vreau oameni destepti, care stiu ce vor, care viseaza si au teluri inalte, nu care se complac si'si plang de mila. Vreau oameni care fac ceva pentru a le fi bine, nu care asteapta de sus. Vreau oameni care sunt in stare sa se incurajeze singuri, nu sa astepte un umar pe care sa se smiorcaie si pe care sa'l umple de propriile probleme. Vreau oameni energici, nu care iau patul in spate toata ziua. Vreau oameni activi, care se trezesc dimineata cu planul gata facut pentru ziua respectiva, nu care vegeteaza in fata tv'ului/pc'ului. Vreau oameni care vor mai sus si mai bine, sa am modele in viata, nu plangaciosi pe care sa'i consolez. Vreau sa dau sfaturi, dar nu unui ratat, ci unui colaborator.

    3 comentarii:

    Florian spunea...

    niceee ;)

    Cristian S spunea...

    Salutare, oameni buni... Lansez urmatoarea intrebare: Oare turismul din Romania ar trebui sa se bazeze pe investitiile publice sau pe banii si experienta investitorilor privati ? Sau poate exista o varianta ideala in care ar putea colabora cele doua "tabere" ?

    Whatafy spunea...

    sunt deacord cu tine, insa un prieten adevarat va fi langa tine atat cand ti bine cat si cand ti rau, si te va ajuta oricand :) nu?

    Trimiteți un comentariu