Intalnire pe'ntuneric

  • 22 august 2010
  • E duminica...si casc gura la "Intalnire pe intuneric". O consider interesanta, fiindca ma intereseaza cam ce procent dintr'o viitoare relatie este bazat pe aspectul celuilalt.

    La mine e peste mediu. :D Dar vreau sa vad si la altii. De obicei, acum nu stiu exact un procent, la prima intalnire parerea se formeaza in functie de prima impresie lasata si primita. Numai sa vorbesti cu celalalt, fara a'l vedea, mi se pare ca e cam pe jumatate. Acum depinde daca e buna sau rea acea jumatate, Sa dezbat subiectul mai pe larg, n'are rost. Difera de la persoana la persoana in ce masura aspectul exterior conteaza, asa cum difera si parerea ca cineva arata bine sau mai putin bine. Whatever, gusturile nu se comenteaza.

    Si totusi, alegerea facuta pe aspectul partenerului nu tine doar de'a avea cu ce te "mandri" sau sa nu'ti fie rusine sa iesi cu el/ea. Un aspect placut inseamna si o stare a sanatatii destul de buna. Un corp si o fata placute, proportionale indica un partener sanatos, ai carui copii vor arata la fel de bine si vor fi sanatosi. Acu ma intorc, ca sunt acele "pitipoance" a caror stare de sanatate nu e pe masura aspectului imbunatatit prin operatii si altele. Dar asta e exceptia de la regula, iar daca stii s'o ocolesti, sau daca vrei, felicitari! O sa ajungi un tatic mandru de copii tai.;)

    Deci, nu sunt doar mofturi, e o chestie care tine de perpetuarea speciei.

    Intre noi fie vorba, nu ne gandim noi la urmasii urmasilor cand ni se aprind calcaiele dupa el/ea sau cand intoarcem privirea pe strada... :)

    Salve!

    1 comentarii:

    Anonim spunea...

    parerea mea :
    orice intalnire care are loc "pe intuneric" se bazeaza pe intuitie, pe simt in general.
    Nu as accepta sa ma intalnesc pe cineva daca nu as vb ceva vreme cu persoana daca nu as ajunge la ideea k avem destule in comun....
    legat de fata celuilalt...conteaza mai putin
    e mai importanta intelegerea dintre cei 2 si mai putin frumusetea lor exterioara...
    si...banii chiar daca nu aduc fericirea, o intretin , k doar na, am ajuns sa nu ne mai intereseze daca e dragutz/a , inalt, chipes...ci daca are masina, bani, casa...etc (aviz amatorilor )
    aspecul...de multe ori important, si nu numai la prima intalnire, dar nu trebuie sa ne bazam numai pe el, se tine cont de alte numeroase aspecte :D
    dar...mai bine sa aveti intalniri placute...;)

    Trimiteți un comentariu